FORGOT YOUR DETAILS?

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 / Published in Uncategorized

Τα ευέλικτα εντατικά προγράμματα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες και βοηθούν τα παιδιά να ολοκληρώσουν την ύλη μιας ολόκληρης χρονιάς μέσα σε 2 μήνες. Στις πλήρως κλιματιζόμενες αίθουσες μας το μάθημα γίνεται άνετα και χωρίς το άγχος του σχολείου.

Το μάθημα γίνεται καθημερινά και καλύπτεται πλήρως η ύλη μιας κανονικής σχολικής χρονιάς. Το παιδί δεν πιέζεται καθόλου καθώς δεν έχει τα σχολικά του μαθήματα να το επιβαρύνουν και το πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες έτσι ώστε να είναι η υπόλοιπη ημέρα διαθέσιμη για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Αναλογιζόμενοι την ιδιαιτερότητα της εποχής, και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας, τα μαθήματα μπορούν να γίνουν διά ζώσης ή εξ’ αποστάσεως ανάλογα τις ανάγκες του παιδιού και της οικογένειας.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή – πολύ μικρότερα συγκριτικά με τα τμήματα της κανονικής σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον ολόκληρος ο Αύγουστος είναι στην διάθεση της οικογένειας για διακοπές αφού τα μαθήματα σταματούν και επαναλαμβάνονται τον Σεπτέμβριο.

Περίοδοι μαθημάτων

  1. 16 Ιουνίου – 29 Ιουλίου (1η Περίοδος)
  2. 30 Ιουλίου – 31 Αυγούστου (ΔΙΑΚΟΠΕΣ)
  3. 1 Σεπτεμβρίου – 15 Σεπτεμβρίου (2η Περίοδος)

Ενημερωθείτε σήμερα για τα οφέλη που αφορούν το δικό σας παιδί. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 / Published in news

Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και ήρθε η ώρα για τα τελικά μας Διαγωνίσματα του Γ’ Τριμήνου. Τα μαθήματα ολοκληρώνονται την Τρίτη 31/5/2022

Τα Διαγωνίσματα θα διεξαχθούν την ώρα του μαθήματος και θα διαρκέσουν όσο διαρκεί ένα κανονικό μάθημα.

Την ημέρα των διαγωνισμάτων τα παιδιά έρχονται χωρίς βιβλία, μόνο με την κασετίνα τους. Εαν ένα παιδί ολοκληρώσει το γράψιμο πριν την ολοκλήρωση της ώρας του μαθήματος μπορεί να αποχωρήσει. Οι γονείς πρέπει να έχουν συνεννοηθεί με τα παιδιά ή την γραμματεία σε περίπτωση που χρειάζεται να επικοινωνήσουν για να αποχωρήσουν νωρίτερα τα παιδιά.

Οι δάσκαλοι μας είναι στην διάθεση σας και των παιδιών για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις ημέρες διεξαγωγής των διαγωνισμάτων αναλόγως το τμήμα σας, θα σταλεί με email σε όλους τους γονείς αλλά και στο γκρουπ μας στο Viber (επικοινωνήστε μαζί μας εαν δεν είστε ακόμα μέλος). Τα παιδιά θα ενημερωθούν και απο τους δασκάλους τους για τις ημερομηνίες αλλά και την ύλη που θα έχουν να διαβάσουν.

Πιο συγκεκριμένα για τα τμήματα της Κας Νότας, θα πραγματοποιηθεί αναπλήρωση των χαμένων μαθημάτων την Τετάρτη 1/6/2022 και την Παρασκευή 3/6/2022

Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 / Published in Uncategorized

Το Καλοκαίρι ξεκινάει με το πιο δημιουργικό Summer Camp της πόλης για παιδιά Δημοτικού από τις 20 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου 2022 καθημερινά απο τις 8:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. !

Επιλέγοντας το πρόγραμμα του Skalkou Summer Camp 2022, οι μαθητές κάνουν βουτιά στις Ξένες Γλώσσες, την Επιστήμη, τη Φυσική, τα Μαθηματικά, τον Προγραμματισμό και τη Ρομποτική!

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Σκάλκου τα παιδιά αξιοποιούν δημιουργικά το καλοκαίρι τους κάνοντας επανάληψη σε ότι έμαθαν όλη την χρονιά, κατακτώντας ψυχαγωγικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες του 21ου αιώνα ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν δεξιότητες που ούτε τα ίδια γνωρίζουν ότι διαθέτουν!


Το Summer Camp είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα όπου η δημιουργικότητα, η περιπέτεια, οι συγκινήσεις και τα χαμόγελα είναι οι πρωταγωνιστές.
Τα παιδιά συνεργάζονται μεταξύ τους καλλιεργώντας δεξιότητες και μαθαίνοντας χρήσιμες έννοιες που θα συναντήσουν στην σχολική ζωή τους και στην μετάβαση από τη μια τάξη στην άλλη.
Κάθε παιδί γεμίζει με θετικές εμπειρίες και γνώσεις, τις οποίες μοιράζεται με τους εκπαιδευτές και τους νέους του φίλους, δημιουργώντας έτσι δεσμούς που θα θυμάται για πάντα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν επιστημονικές γνώσεις και άφθονο παιχνίδι σε ασφαλείς χώρους που επιτρέπουν στο παιδί σας να κοινωνικοποιηθεί και να διασκεδάσει!

Πιο συγκεκριμένα:
🌞 Δημιουργικό παιχνίδι και δραστηριότητες στα Αγγλικά
🌞 Επανάληψη των μαθημάτων του σχολείου και προετοιμασία για τα μαθήματα της επόμενης χρονιάς
🌞 Εκπαιδευτικό παιχνίδι με το Minecraft Education Edition με ΔΩΡΕΑΝ κωδικό πρόσβασης για όλα τα παιδιά του Camp για να μπορούν να παίξουν και στο σπίτι τους
🌞 Μαθήματα χορού για όλα τα παιδιά – αγόρια και κορίτσια
🌞 Ρομποτική – STEM δραστηριότητες βασισμένοι στα πολύ επιτυχημένα τμήματα Ρομποτικής μας
🌞 Ακόμα περισσότερες δραστηριότητες που θα εμπλουτίζουν το πρόγραμμα συνεχώς

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.


Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών απο και προς τις εγκαταστάσεις μας με το σχολικό μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Το πρόγραμμα και η ύλη μαθημάτων είναι ίδια όλες τις εβδομάδες. Έτσι έχετε την ευελιξία να επιλέξετε τις εβδομάδες που σας εξυπηρετούν. Και φυσικά, στο Summer Camp τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας.

Δηλώστε συμμετοχή και προλάβετε τις διαθέσιμες θέσεις!

Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 / Published in Uncategorized

Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της και ήδη προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την επόμενη συναρπαστική σχολική χρονιά. Σας θέλουμε όλους μαζί μας σε αυτό το ταξίδι γνώσης και δημιουργίας και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας ενημερώσουμε για όλα τα καινούρια πράγματα που σας περιμένουν στις τάξεις μας.

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν στο Κέντρο μας για το σχολικό έτος 2022-2023!

Όπως πάντα το τέλος της σχολικής χρονιάς είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε την εγγραφή σας για την επόμενη καθώς μπορείτε να εκμεταλλευθείτε ένα πλήθος πλεονεκτημάτων

Κλείστε και εσείς θέση για την επόμενη σχολική χρονιά και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της προεγγραφής σας!

✔️Έκπτωση έως 20% στα δίδακτρα της επόμενης χρονιάς
✔️Κράτηση θέσης στο τμήμα επιλογής σας
✔️Κράτηση θέσης στο δρομολόγιο του σχολικού μας για ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στις εγκαταστάσεις του Κέντρου μας (λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)
✔️Μειωμένη Τιμή στην Δεύτερη Ξένη Γλώσσα & στην Ρομποτική
✔️Συμμετοχή στην Κλήρωση για Δωρεάν Βιβλία της χρονιάς για έναν μαθητή
✔️Συμμετοχή στην Κλήρωση για μια Πλήρη Υποτροφία Αγγλικών

Η αγάπη μας για τα παιδιά και την εκπαίδευση, η πολυετή εμπειρία των δασκάλων μας και κυρίως ο σεβασμός για την διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού, μας οδηγεί στο να σας προσφέρουμε μαθήματα ακόμη πιο ποιοτικά και καινοτόμα. Με αυτά τα κριτήρια πάντα προετοιμάζουμε τα προγράμματα σπουδών μας και ανυπομονούμε να τα γνωρίσετε και απο κοντά.

Εάν είστε καινούρια μέλη στην μεγάλη μας εκπαιδευτική οικογένεια, η χαρά μας είναι διπλή! Σας περιμένουμε για

  • να ενημερωθείτε για τον τρόπο διδασκαλίας,
  • να συζητήσουμε με υπευθυνότητα τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες και
  • να λύσουμε τις απορίες σας πάνω στο θέμα εκμάθησης της ξένης γλώσσας.

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-2023 θα συνεχίζονται μέχρι 15 Ιουνίου 2022.

Κλείστε τώρα ένα ΔΩΡΕΑΝ μάθημα γνωριμίας.

TOP