FORGOT YOUR DETAILS?

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ

Edison Robot

Ένα εκπληκτικό εκπαιδευτικό ρομπότ.

Εύκολο στη χρήση χωρίς απαιτούμενη προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό, το Edison είναι μια πλήρης εκπαιδευτική πηγή προσανατολισμένη στο πνεύμα STEM αναφορικά με την ρομποτική και τον προγραμματισμό Η/Υ.

  • Προγραμματισμός με 4 διαφορετικούς τρόπους
  • Συμβατό με την γλώσσα προγραμματισμού Scratch
  • Συνδέεται εύκολα με οποιοδήποτε υπολογιστή, κινητό ή tablet
  • Ανθεκτική κατασκευή
  • Συμβατό με τουβλάκια Lego
  • Ειδικές κατασκευές με το κιτ EdCreate

Οι δυνατότητες ρομποτικής του Edison μπορούν να ξεκλειδωθούν με ευκολία μέσω απλών προγραμμάτων γραμμωτού κώδικα (barcodes). Οι σπουδαστές μπορούν στη συνέχεια να προχωρήσουν στη ρομποτική τους, στην κωδικοποίηση και στα εκπαιδευτικά ταξίδια STEM χρησιμοποιώντας το Edison με τρεις προοδευτικές γλώσσες προγραμματισμού.

Το Edison μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή και την ανακάλυψη ως προγραμματιζόμενη βάση για μια απίστευτη γκάμα έργων μηχανικής και STEM, χάρη στο επεκτάσιμο ρομποτικό σύστημα της Edison, το οποίο λειτουργεί με το κιτ EdCreate και οποιοδήποτε άλλο δομικό σύστημα συμβατό με τα τουβλάκια LEGO.

Minecraft Education Edition

Minecraft - Το πασίγνωστο παιχνίδι συναντά την εκπαίδευση

To Minecraft είναι ένα παιχνίδι κατασκευών στο οποίο ο χρήστης καλείται εντός του εικονικού κόσμου να τοποθετήσει και να παραμετροποιήσει  κάποια τούβλα (ή όπως αποκαλούνται στον κόσμο αυτό, Blocks) και υλικά με απώτερο στόχο την δημιουργία κατασκευών, λειτουργικών ή μη. Ο χρήστης επίσης πρέπει να επιλέξει από μια σειρά σεναρίων τα οποία θα παίξει τα οποία διακρίνονται σε δημιουργικά, περιπέτειας και επιβίωσης με δυνατότητα επιλογής διαδικτυακού παιχνιδιού ή μόνος του. Το ιδιαιτέρα χρήσιμο σενάριο της δημιουργικότητας είναι αυτό το οποίο παρέχει τις περισσότερες δυνατότητες για εκπαιδευτική χρήση, καθώς οι παίκτες διαθέτουν απεριόριστα υλικά για την ανάπτυξη των κατασκευών τις οποίες επιθυμούν.

Το παιχνίδι εμπλέκει τον παίκτη σε προβλήματα με διάφορα αντικείμενα τα οποία αλληλοεπιδρούν με τις αποφάσεις του, ο μεγάλος αριθμός των επιλογών τις οποίες επιτρέπει στο χρήστη, η ελευθερία κίνησης και επιλογών από τη δημιουργία του χαρακτήρα μέχρι την ανάπτυξη των κατασκευών, ενισχύει την δημιουργικότητα με αποτέλεσμα το Minecraft να θεωρείται ένα μοναδικό εκπαιδευτικό εργαλείο.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ. ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!

mbot

Ιδανικό ρομπότ για να μάθουν τα παιδιά κατασκευές και κώδικα

Το mBot αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την έμπρακτη ενασχόληση με τον προγραμματισμό, την ηλεκτρονική και τη ρομποτική. Το συνοδευτικό λογισμικό mBlock είναι εμπνευσμένο από το Scratch 2.0, κάνοντας το mBot τόσο εύκολο στον προγραμματισμό όσο και στην κατασκευή του, παρέχοντάς σας απεριόριστες δυνατότητες στην εκμάθηση STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

Γραφικό Περιβάλλον Προγραμματισμού

Το λογισμικό mBlock αναπτύχθηκε με τη λογική του drag and drop όπως και το Scratch 2.0, παρέχοντας στους μαθητές μια γρήγορη μέθοδο για να αναπτύξουν προγραμματιστικές δεξιότητες, να ελέξγουν το ρομπότ και να υλοποιήσουν με αυτό διάφορες λειτουργίες.

Ψυχαγωγικό και Διασκεδαστικό

Το mBot έχει ως στόχο τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα. Περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες επιλογές, όπως όχημα αποφυγής εμποδίων, όχημα ακολουθίας γραμμής, τηλεκατευθυνόμενο όχημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα παιχνίδια όπως σπάσιμο μπαλονιών, ποδόσφαιρο, αγώνες πάλης μεταξύ ρομπότ (sumo) και άλλα.

Απεριόριστη Επεκτασιμότητα

Το μηχανικό σώμα του mBot είναι συμβατό με την πλατφόρμα της Makeblock και με τα πιο πολλά κομμάτια LEGO, ενώ τα ηλεκτρονικό του είναι ανεπτυγμένα επάνω στο οικοσύστημα του Arduino, το οποίο είναι ανοικτού κώδικα. Με αυτόν τον τρόπο το mBot μπορεί να επεκταθεί απεριόριστα, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μηχανικά μέρη ή ηλεκτρονικά επιπρόσθετα ώστε να δημιουργήσετε το ρομπότ των ονείρων σας!

BinaryBots Ρομπότ Dimm

Τα παιδιά μαθαίνουν να προγραμματίζουν το δικό τους ρομπότ και αναπτύσσουν την εφευρετικότητα τους.

Το ρομπότ Dimm δίνει την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να παίξουν, να πειραματιστούν και να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα και εφευρετικότητά τους. Και επειδή η μάθηση μέσα από το παιχνίδι δεν  είναι ποτέ βαρετή, τα παιδιά σε νεαρή ηλικία θα αντιληφθούν πολύ πιο εύκολα και γρήγορα τις έννοιες του προγραμματισμού και με αυτό τον τρόπο θα τον αγαπήσουν μεγαλώνοντας.

Το πιο cool ρομπότ είναι το δικό σου!

Ανοίγοντας τη συσκευασία του ρομπότ Dimm θα βρεις το ολοκαίνουργιο BBC micro:bit, μια πλακέτα που είναι σαν μικρός υπολογιστής και μπορεί να συνδεθεί ενσύρματα με το PC σου ή ασύρματα με το smartphone και το tablet σου μέσω Bluetooth. Πάνω σε αυτό μπορείς να συνδέσεις τους αισθητήρες φωτός, κίνησης και θερμοκρασίας για να κάνεις το ρομπότ σου ακόμα πιο… cool!

LEARNING RESOURCES Ρομποτικό Ποντίκι Κόλμπυ

Μάθε προγραμματισμό… διασκεδάζοντας

Το Robot Mouse Coding Activity Set αποτελεί μια εισαγωγή στις βασικές αρχές του προγραμματισμού, που θα βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν από νεαρή ηλικία κριτική σκέψη ενώ παράλληλα θα μάθουν να λύνουν προβλήματα. Έτσι, θα μπορέσουν τα εφαρμόσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, μέσα από το παιχνίδι.

Διάλεξε ταχύτητα

Ο Κόλμπυ έχει φωτάκια, κάνει ήχους και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ κανονικής και γρήγορης ταχύτητας. Η κανονική είναι η καλύτερη επιλογή για απλή χρήση στον πίνακα λαβυρίνθου, ενώ η γρήγορη είναι κατάλληλη για να παίζεις στο πάτωμα ή σε άλλες επιφάνειες.

Κάρτες προγραμματισμού

Οι έγχρωμες κάρτες προγραμματισμού βοηθούν τα παιδιά να παρακολουθούν κάθε βήμα με τη σειρά. Κάθε κάρτα διαθέτει μια κατεύθυνση ή «βήμα» το οποίο πρέπει να προγραμματίσουν στον Κόλμπυ ενώ έχουν χρώματα που αντιστοιχούν στα πλήκτρα του ποντικιού.


Κάρτες δραστηριοτήτων

Αυτό το σετ διαθέτει 10 κάρτες δραστηριοτήτων, διπλή όψης, οι οποίες περιέχουν 20 λαβυρίνθους. Αυτές οι κάρτες χρησιμοποιούνται ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τη βελτίωση των δεξιοτήτων προγραμματισμού των παιδιών. Ξεκιναμε σταδιακά και διδάσκουμε στα παιδιά την λογική ενός αλγόριθμου και αυξάνεται η λογική και η κριτική σκέψη. Στόχος είναι να προγραμματίσουμε το ρομποτικό ποντίκι έτσι ώστε να φτάσει στο τυρί με τα λιγότερα δυνατά βήματα.

Η ιδανική εισαγωγή στον θαυμαστό κόσμο της εκπαιδευτικής Ρομποτικής και του STEM. Χρησιμοποιώντας όλα τα πλέον σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα όπως το Ρομποτικό Ποντίκι Colby αλλά και τουβλάκια Lego σε συνδυασμό με προγράμματα στον Υπολογιστή τα παιδιά μαθαίνουν να αναπτύσσουν κριτική σκέψη, να δουλεύουν ομαδικά για να λύσουν προβλήματα και να πετύχουν τους στόχους τους. Παράλληλα εισάγονται στις βασικές αρχές της Πληροφορικής.

Τα παιδιά έχοντας αποκτήσει τις βάσεις μέσα από τις οποίες δουλεύει η εκπαιδευτική ρομποτική, περνάνε στο επόμενο στάδιο στο όποιο με την βοήθεια πιο εξελιγμένων εκπαιδευτικών ρομπότ όπως το Edison και το mbot αποκτούν πια μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πως δουλεύει ένα ρομπότ, πως μπορούμε να το προγραμματίσουμε και εφαρμόζουν ότι ξέρουν μέσα από διαδραστικά project που κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους, διδάσκουν ομαδικότητα, κριτική σκέψη και θέτουν βάσεις για τις επιστήμες της Πληροφορικής, των Μαθηματικών αλλά και της Φυσικής. Τα παιδιά κατανοούν τις απλές και σύνθετες μηχανές και τη λειτουργία τους. Αντιλαμβάνονται έτσι τη χρησιμότητα των καθημερινών μηχανών.

Έχοντας εξοικειωθεί πλέον με όλες τις παραμέτρους της εκπαιδευτικής ρομποτικής, τα παιδιά είναι έτοιμα για το επόμενο βήμα, την κατασκευή ενός ρομπότ από την αρχή και τον προγραμματισμό σε γλώσσα προγραμματισμού βασισμένη σε κείμενο, στην Python. Πλέον ξεκλειδώνουν όλες οι δυνατότητες τους και μόνο η φαντασία και η δημιουργικότητα τους είναι το όριο σε αυτό που θα καταφέρουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό μάθημα

TOP