FORGOT YOUR DETAILS?

Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 / Published in news, party, Uncategorized

Το Σούπερ Καλοκαιρινό Φεστιβάλ του Κέντρου μας για άλλη μια χρονιά είναι γεγονός και είμαστε έτοιμοι να περάσουμε ένα τέλειο απόγευμα γεμάτο παιχνίδι, χορό και διασκέδαση.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 6:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Πάρκου Αθλητισμού & Αναψυχής Καλλιθέας εσάς και τους φίλους σας για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο άλλη μια σχολική χρονιά και να παίξουμε μαζί:


Survivor Games

Τσουβαλοδρομίες

Αυγοδρομίες

Party με τον Rolo το ρομπότ απο τα βιβλία των παιδιών

Και πολλά άλλα παιχνίδια και εκπλήξεις!

Η είσοδος φυσικά και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και είστε έτοιμοι! Και μην ξεχνάτε περιμένουμε και τους φίλους σας μαζί για να περάσουμε τέλεια!Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 / Published in Uncategorized

Λέμε αντίο στα βαρετά Καλοκαίρια!

Για άλλο ένα Καλοκαίρι ταράζουμε τα νερά με το πιο δημιουργικό Summer Camp της πόλης για παιδιά Δημοτικού από τις 19 Ιουνίου έως τις 28 Ιουλίου 2023 καθημερινά απο τις 8:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. !

Επιλέγοντας το πρόγραμμα του Skalkou Summer Camp 2022, οι μαθητές κάνουν βουτιά στις Ξένες Γλώσσες, την Επιστήμη, τη Φυσική, τα Μαθηματικά, τον Προγραμματισμό και τη Ρομποτική!

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Σκάλκου τα παιδιά αξιοποιούν δημιουργικά το καλοκαίρι τους κάνοντας επανάληψη σε ότι έμαθαν όλη την χρονιά, κατακτώντας ψυχαγωγικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες του 21ου αιώνα ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν δεξιότητες που ούτε τα ίδια γνωρίζουν ότι διαθέτουν!

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν επιστημονικές γνώσεις και παιχνίδι που επιτρέπουν στο παιδί σας να κοινωνικοποιηθεί και να διασκεδάσει!

Το μοναδικό Summer Camp της πόλης που περιλαμβάνει εξωτερικές δραστηριότητες στο πρόγραμμά του!

Το Summer Camp είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα όπου η δημιουργικότητα, η περιπέτεια, οι συγκινήσεις και τα χαμόγελα είναι οι πρωταγωνιστές.
Τα παιδιά συνεργάζονται μεταξύ τους καλλιεργώντας δεξιότητες και μαθαίνοντας χρήσιμες έννοιες που θα συναντήσουν στην σχολική ζωή τους και στην μετάβαση από τη μια τάξη στην άλλη.
Κάθε παιδί γεμίζει με θετικές εμπειρίες και γνώσεις, τις οποίες μοιράζεται με τους εκπαιδευτές και τους νέους του φίλους, δημιουργώντας έτσι δεσμούς που θα θυμάται για πάντα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν επιστημονικές γνώσεις και άφθονο παιχνίδι σε ασφαλείς χώρους που επιτρέπουν στο παιδί σας να κοινωνικοποιηθεί και να διασκεδάσει!

Πιο συγκεκριμένα:
🌞 Δημιουργικό παιχνίδι και δραστηριότητες στα Αγγλικά
🌞 Επανάληψη των μαθημάτων του σχολείου και προετοιμασία για τα μαθήματα της επόμενης χρονιάς
🌞 Χειροτεχνίες
🌞 Προβολή εκπαιδευτικών ταινιών
🌞 Εκπαιδευτικό παιχνίδι με το Minecraft Education Edition με ΔΩΡΕΑΝ κωδικό πρόσβασης για όλα τα παιδιά του Camp για να μπορούν να παίξουν και στο σπίτι τους
🌞 Εξωτερικές δραστηριότητες στο Πάρκο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και το The Ellinikon Experience Park
🌞 Ρομποτική – STEM δραστηριότητες βασισμένοι στα πολύ επιτυχημένα τμήματα Ρομποτικής μας
🌞 Ακόμα περισσότερες δραστηριότητες που θα εμπλουτίζουν το πρόγραμμα συνεχώς

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Δηλώστε συμμετοχή και προλάβετε τις διαθέσιμες θέσεις!

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 / Published in Uncategorized

Join Our Team!

Ζητείται Καθηγήτρια/ης Αγγλικών & Γερμανικών.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σκάλκου στην Καλλιθέα, αναζητά δημιουργικούς συνεργάτες, με πάθος και αγάπη για το αντικείμενο τους. Η συνεργασία αφορά την διδασκαλία Ισπανικών & Γερμανικών στις εγκαταστάσεις μας

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σκάλκου δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 1978! Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του, επιθυμούμε να εντάξουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας Καθηγητές και Καθηγήτριες Ισπανικών και Γερμανικών για να στελεχώσουμε τα νέα μας τμήματα για το σχολικό έτος 2022-2023.

Προϋπόθεση για τη συνεργασία : η αγάπη για τα παιδιά.

Απαραίτητα προσόντα:

✅ Καθηγήτρια/της Ισπανικών – Γερμανικών
✅ Πτυχίο Ισπανικής – Γερμανικής Φιλολογίας ή Άδεια διδασκαλίας.
✅ Η συνέπεια, η οργάνωση, η υπευθυνότητα, οι σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης και η έμφαση στη βιωματική μάθηση, αποτελούν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Δίνονται όλες οι νόμιμες αποδοχές!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210.9565727 ή στείλτε μας το βιογραφικό σας contact@skalkou.gr

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 / Published in Uncategorized

Το Summer Kids Fest για την φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας χαμόγελα και χαρούμενα συναισθήματα στα παιδιά για την σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε αλλά και για το καλοκαίρι που έρχεται.

Ευχαριστούμε θερμά την Express Publishing καθώς και την ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ Μπαλέτου ΧΟΡΟτέλεια Αναγνωστάκου Παναγιώτα για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην διοργάνωση της γιορτής μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μικροί και μεγάλοι πέρασαν τέλεια! Παρακάτω μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες και βίντεο απο το event για να θυμηθούν όσοι ήταν μαζί μας πόσο καλά περάσαμε αλλά και να μεταφερθούν νοερά και όσοι έλειψαν. Το μόνο σίγουρο, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο επόμενο μεγάλο event μας για να περάσουμε πάλι τέλεια!

TOP