FORGOT YOUR DETAILS?

Δευτέρα, 22 Φεβ 2021 / Published in news, Uncategorized

Ο Φεβρουάριος φτάνει στο τέλος του και διανύουμε ήδη τον 2ο μήνα απο το Β Τρίμηνο.

Με σκοπό την άμεση επικοινωνία, οργανώνεται εβδομάδα ενημέρωσης γονέων για την πρόοδο των παιδιών στην οποία οι γονείς θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τους Δασκάλους για να μιλήσουν μαζί τους ζωντανά μέσα απο την πλατφόρμα Microsoft Teams πού γίνεται το μάθημα.

Το Πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να κλείνετε το ραντεβού σας με τον κάθε Δάσκαλο διαμορφώνεται ως εξής:

Κα Άννα

 • A Junior 1 Τετάρτη 24/2/21 μετα το μάθημα 11:25
 • B Junior 1 Τετάρτη 24/2/21 μετα το μάθημα 18:45
 • B Junior 3 Πέμπτη 25/2/21 μετα το μάθημα 12:45
 • A Senior 1 Παρασκευή 26/2/21 12:45
 • A Senior 3 Τρίτη 2/3/21 μετα το μάθημα 20:00
 • C Senior 2 Σάββατο 27/2/21 18:00 – 20:00
 • Γαλλικά Παρασκευή 20:00

Κα Ειρήνη

 • B’ Junior – Πέμπτη 25/02 11:45 μετά το μάθημα
 • Α’ junior 2 – Παρασκευή 26/02 11:45 μετά το μάθημα
 • Α’ junior 3 – Τετάρτη 03/03 19:05 μετά το μαθημα
 • B’ Senior – 26/02 20:45 μετά το μάθημα
 • E’ Senior – Σάββατο 27/02 18:00 – 20:00

Κος Γιώργος

 • Σάββατο 27/02 18:00 – 20:00

Η διαδικασία είναι απλή. Στέλνουμε απευθείας μήνυμα στον δάσκαλο ή την δασκάλα του παιδιού μέσα απο την πλατφόρμα Microsoft Teams και ενημερώνουμε την ημέρα και ώρα που μπορούμε να κάνουμε την συνάντηση και κλείνουμε ένα ραντεβού.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε και απευθείας με την γραμματεία του Κέντρου μας.

Κυριακή, 30 Αυγ 2020 / Published in news, Uncategorized

Διανύουμε μία περίοδο η οποία είναι πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους μας. Η πανδημία αποτελεί μια μεγάλη δοκιμασία για τον καθένα ξεχωριστά, όμως αν αντιμετωπιστεί σωστά και συνετά, θα μπορέσουμε να περιορίσουμε τις συνέπειες της σε ένα μεγάλο βαθμό.

Είναι λογικό λοιπόν η αγωνία σας να είναι μεγάλη και γιαυτό προσπαθήσαμε να απαντήσουμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

 • Τι κάνω με τα Αγγλικά τώρα με την πανδημία;

Τα Αγγλικά όπως και οι υπολοιπες εκπαιδευτικές δομές ανοίγουν κανονικά τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας των ειδικών. Στο Κέντρο μας έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ξεκινήσουμε πάλι τα μαθήματα με ασφάλεια για όλους αλλά δίνουμε και όλες τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις διδασκαλίας όπως υβριδικό μάθημα αλλά και εξ’ αποστάσεως χρησιμοποιόντας όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα με το σύστημα ConnectED και με με την υποστήριξη της Microsoft.

 • Τι θα γίνει σε περίπτωση που κλείσουν τα σχολεία πάλι;

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΣΚΑΛΚΟΥ και το προσωπικό του απέδειξε ότι με ψυχραιμία και υπομονή μπορούν να συνεχίσουν τα μαθήματα και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ακόμα και στην περίοδο του lockdown. Μαθητές και καθηγητές συνεργάστηκαν άψογα και με τη βοήθεια της τεχνολογίας ολοκλήρωσαν την ύλη και τις τάξεις τους με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας φυσικά μαθήματα εξ αποστάσεως.

 • Είναι αποδοτικό το μάθημα εξ αποστάσεως;

Ζωντανό παράδειγμα της επιτυχίας της εκπαιδευτικής μας μεθόδου αποτελεί η καθολική επιτυχία των μαθητών που έδωσαν εξετάσεις για τα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά τους, πράγμα που δικαιώνει τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΣΚΑΛΚΟΥ σε τούτη τη δυσμενή περίοδο που διανύουμε.

 • Θα καταφέρουμε να βγάλουμε τη χρονιά;

Κανείς δεν μπορεί να πει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Θα ξαναγίνει lockdown; Ποια θα είναι τελικά τα μέτρα για τα σχολεία; Θα κάνουμε υβριδικό μάθημα ή θα μπούμε στις τάξεις κανονικά; Απορίες εύλογες, αλλά που δεν μπορούν να απαντηθούν στο 100% από κανέναν ακόμα. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε όμως, είναι πως ότι και να γίνει, είτε μέσα στην τάξη, είτε υβριδικά, είτε εξ αποστάσεως, στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΣΚΑΛΚΟΥ, θα έχετε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εκπαίδευσης και εγγύηση ολοκλήρωσης της χρονιάς.

 • Που πρέπει να απευθυνθώ;

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δεν τα παρατάμε και δεν απελπιζόμαστε. Φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με σωστούς και έμπειρους επαγγελματίες, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την ασφάλεια και τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών μας. Ελάτε να γνωρίσετε την ομάδα μας λοιπόν (#SKALKOUteam) και να σας δείξουμε από κοντά την δοκιμασμένη και επιτυχημένη εκπαιδευτική μας μέθοδο ConnectED που διαφέρει!

Σκάλκος Γιώργος (Διευθυντής Σπουδών)

Τρίτη, 07 Ιούλιος 2020 / Published in news

Το Κέντρο μας μεγαλώνει και αναζητά δημιουργικούς ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τα παιδιά, για να ενταχθούν στην μεγάλη μας εκπαιδευτική οικογένεια.

Με την έναρξη των τμημάτων καθημερινής Μελέτης για παιδιά Δημοτικού από την ερχόμενη σχολική χρονιά, ζητάμε την συνεργασία με Δάσκαλο ή Δασκάλα απόφοιτο ή τελειόφοιτο του τμήματος Παιδαγωγικών. Η γνώση Αγγλικών θα υπολογιστεί ως επιπλέον προσόν.

Παράλληλα αναζητούμε Καθηγητές/τριες Αγγλικών για part time απασχόληση. Απαραίτητη προϋπόθεση η άδεια διδασκαλίας. Προηγούμενη εμπειρία επιθυμητή, ιδιαίτερα με παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στο contact@skalkou.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 6982029850

Πέμπτη, 28 Μάι 2020 / Published in classes, news, Uncategorized

Καλοκαιρινά εντατικά τμήματα

Τα ευέλικτα εντατικά προγράμματα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες και βοηθούν τα παιδιά να κερδίσουν μια ολόκληρη χρονιά. Στις πλήρως κλιματιζόμενες αίθουσες μας το μάθημα γίνεται άνετα και χωρίς το άγχος του σχολείου. Παράλληλα το οικονομικό κέρδος είναι πολύ μεγάλο καθώς φτάνει μέχρι και τα 400 € σε σχέση με τα δίδακτρα της κανονικής σχολικής χρονιάς.

Περίοδοι μαθημάτων

 1. 15 Ιουνίου – 31 Ιουλίου (1η Περίοδος)
 2. 1 Αυγούστου – 31 Αυγούστου (ΔΙΑΚΟΠΕΣ)
 3. 1 Σεπτεμβρίου – 15 Σεπτεμβρίου (2η Περίοδος)

Το μάθημα γίνεται καθημερινά και καλύπτεται πλήρως η ύλη μιας κανονικής σχολικής χρονιάς. Το παιδί δεν πιέζεται καθόλου καθώς δεν έχει τα σχολικά του μαθήματα να το επιβαρύνουν και το πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες έτσι ώστε να είναι η υπόλοιπη ημέρα διαθέσιμη για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Αναλογιζόμενοι την ιδιαιτερότητα της εποχής, και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας, τα μαθήματα μπορούν να γίνουν διά ζώσης ή εξ’ αποστάσεως ανάλογα τις ανάγκες του παιδιού και της οικογένειας.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή – πολύ μικρότερα συγκριτικά με τα τμήματα της κανονικής σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον ολόκληρος ο Αύγουστος είναι στην διάθεση της οικογένειας για διακοπές αφού τα μαθήματα σταματούν και επαναλαμβάνονται τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα το οικονομικό κέρδος είναι πολύ μεγάλο καθώς φτάνει μέχρι και τα 400 € σε σχέση με τα δίδακτρα της κανονικής σχολικής χρονιάς.

Ενημερωθείτε σήμερα για τα οφέλη που αφορούν το δικό σας παιδί. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία

TOP