FORGOT YOUR DETAILS?

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 / Published in covid, news, Uncategorized

Βάσει του νέου ΦΕΚ 4054/τ.Β/4-9-2021 (πατήστε εδώ) που ισχύει από 6/9, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών λειτουργούν δια ζώσης, με όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης που ίσχυαν και πριν:

 • Υποχρεωτική χρήση μάσκας από μαθητές και καθηγητές στους
  εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
 • Τήρηση των μέγιστων δυνατών αποστάσεων
 • Αποφυγή συγχρωτισμού
 • Συχνός καθαρισμός χεριών με χρήση νερού και σαπουνιού ή με
  αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα.
 • Καθαρισμός αιθουσών, επιφανειών και εξοπλισμού μετά από κάθε
  χρήση
 • Εξασφάλιση επαρκούς φυσικού αερισμού των αιθουσών
 • Ύπαρξη αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος σε κάθε αίθουσα
 • Διαφορετικά διαλείμματα τμημάτων
 • Σταθερές ομάδες μαθητών στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Επιπρόσθετα, για τη συμμετοχή στο μάθημα, και σε περίπτωση που μαθητές ή/και καθηγητές δεν προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, ισχύουν τα εξής: οι μεν μαθητές επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) που διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής, οι δε εκπαιδευτικοί και το λοιπό προσωπικό του ΚΞΓ, επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR) που διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής, με δική τους δαπάνη.

Πηγή

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 / Published in news, Uncategorized

We’re back and we’re ready!

Επιστρέψαμε και είμαστε πανέτοιμοι να σας υποδεχθούμε στο πλήρως ανακαινισμένο Κέντρο μας και να σας ενημερώσουμε για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και προάγει την ασφάλεια όλων συνδυάζοντας όλων των ειδών τα μαθήματα. (στην αίθουσα face-to-face, online διδασκαλία και hybrid learning)

Όσοι μας έχουν γνωρίσει από κοντά ξέρουν ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης Σκάλκου δεν είναι ένα απλό Κέντρο Ξένων Γλωσσών, είναι μια οικογένεια που αγκαλιάζει τα παιδιά από την πρώτη στιγμή με πολλή αγάπη δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον μάθησης.

Σας περιμένουμε λοιπόν να τα πούμε και από κοντά, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, τηλεφωνικά ή online για να σας ενημερώσουμε πως μπορούν τα παιδιά να μάθουν με ασφάλεια και οι γονείς να έχουν την σιγουριά που τους χρειάζεται.

✏️ Ατομικά θρανία

✏️ Δημιουργία χώρου αναμονής με επιτήρηση

✏️ Εξαερισμός

✏️ Απολύμανση των αιθουσών

✏️ Οn line / blended μαθήματα

✏️ Βιωματικά, κιναισθητικά

✏️ Experimental English

✏️ Edutainment – Minecraft Education in English

✏️ Δωρεάν μεταφορά

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου δίνεται το τελικό πρόγραμμα μαθημάτων και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε μαθήματα.

⏰ Ωράριο εγγραφών:Καθημερινά10:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. και 5:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

☎️Τηλέφωνο επικοινωνίας 210.9565727

📱 Κινητό – Viber – Whatsapp: 6982029850

📧 email: contact@skalkou.gr

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 / Published in news, Εκδηλώσεις

Παρακολουθούμε αποσβολωμένοι τον τελευταίο καιρό την ανυπολόγιστη καταστροφή που διαδραματίζεται στα δάση της χώρας μας. Το μυαλό μας και η σκέψη μας βρίσκεται κοντά σε όλους εκείνους που με αυτοθυσία βρίσκονται στα μέτωπα της φωτιάς και παλεύουν, σε εκείνους που δοκιμάστηκαν απο την φωτιά και έχασαν περιουσίες αλλά και σε όλα τα ζώα που χάθηκαν στην κόλαση της φωτιάς.

Η επόμενη μέρα αυτής της καταστροφής πρέπει να μας βρεί όλους μαζί να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την καταστροφή με όποιο μέσο διαθέτουμε.

Το κόστος για την αγορά ενός δέντρου είναι 5€ και το Κέντρο μας με την δράση του αυτή θα το δωρίσει για κάθε εγγραφή μαθητή μας για το σχολικό έτος 2021-2022. Η δωρεά αφορά νέες εγγραφές αλλά και εγγραφές που έχουν ήδη γίνει.

Η σκέψη μας όλες αυτές τις ημέρες γυρνάει γύρω απο τον τρόπο που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε και εμείς με την σειρά μας. Το Κέντρο μας έχοντας μια μακρά ιστορία σε δράσεις φιλανθρωπικού και κοινωνικού περιεχομένου δεν θα μπορούσε να λείπει σε μια τέτοια δύσκολη για την χώρα μας συγκυρία.

Αποφασίσαμε λοιπόν να στηρίξουμε το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, μιας περιβαλλοντικής οργάνωσης που έχει ως στόχο την προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος, με δράσεις με αναδασώσεις απο το 1997.

Το κόστος για την αγορά ενός δέντρου είναι 5€ και το Κέντρο μας με την δράση του αυτή θα το δωρίσει για κάθε εγγραφή μαθητή μας για το σχολικό έτος 2021-2022. Η δωρεά αφορά νέες εγγραφές αλλά και εγγραφές που έχουν ήδη γίνει.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/donation/

Η εικόνα πόυ χρησιμοποιήθηκε για την δημοσίευση αυτής της δράσης δεν είναι τυχαία. Αποφασίσαμε να μην δείξουμε εικόνες καταστροφής που τόσο πολύ μας έχουν στοιχίσει τις τελευταίες μέρες, αλλά μια εικόνα ελπίδας οπου μέσα απο τον καπνό και την φωτιά μπορεί να ξαναγεννηθεί η ζωή. Η δράση έχει και συμβολικό χαρακτήρα καθώς μέσα απο τα παιδιά μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Μια πολύ μικρή κίνηση έμπρακτης προσφοράς που είμαστε σίγουροι ότι θα σας βρεί και εσάς αρωγους. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους γνωστούς τρόπους για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 / Published in news, Uncategorized

Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της και ήρθε η ώρα να δώσουμε τους βαθμούς για το Γ’ Τρίμηνο αλλά και τα ενδεικτικά ολοκλήρωσης της χρονιάς.

Μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες και εμπόδια που όμως τα ξεπεράσαμε με την προσπάθεια και την θέληση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών. Μια ακόμα χρονιά που η ύλη μας ολοκληρώθηκε στο ακέραιο και όλες οι ώρες καλύφθηκαν χωρίς συμβιβασμούς και αστερίσκους. Παιδιά και γονείς μπορούν με σιγουριά και ασφάλειαν να προγραμματίζουν την επόμενη σχολική χρονιά.

Οι βαθμοί του Γ Τριμήνου και τα ενδεικτικά μας θα δοθούν με το παρακάτω πρόγραμμα

Mr. George

 • Senior C: Δευτέρα 7/6, 5:00 – 7:00 μ.μ.
 • Senior B: Δευτέρα 7/6, 7:00 – 9:00 μ.μ.
 • Senior D: Τρίτη 8/6, 5:00 – 7:00 μ.μ.
 • Lower – Pre-Proficiency: Τρίτη 8/6, 7:00 – 9:00 μ.μ.

Μs. Anna

 • A Junior 1 + C Senior 2: Τρίτη 8/6, 5:00 – 7:00 μ.μ.
 • B Junior 1+3: Πέμπτη, 10/6, 5:00 – 7:00 μ.μ.
 • Senior A 1+3 : Παρασκευή 11/6 5:00, – 7:00 μ.μ.

Ms. Irene

 • A Junior 2 + 3: Τετάρτη 9/6, 5:00 – 7:00 μ.μ.
 • B Junior 2 + Senior E: Πέμπτη, 10/6 5:00 – 7:00 μ.μ.
 • Senior A + Senior B: Παρασκευή 11/6 5:00, – 7:00 μ.μ.

Οι βαθμοί θα δοθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου μας αυστηρά τις παραπάνω ώρες για την αποφυγή συγχρωτισμού. Εάν κάποιος γονιός δεν μπορεί να παρευρεθεί τις παραπάνω ημέρες και ώρες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να κλείσει κάποιο ραντεβού σε άλλη ημερομηνία. Επιπλέον εάν κάποιος γονιός δεν επιθυμεί να παραλάβει τους βαθμούς από το Κέντρο μας μπορεί να κανονίσει να ενημερωθεί online.

Τις ημέρες παράδοσης των βαθμών θα τηρηθούν μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Πιο συγκεκριμένα:

 • Υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδο και την παραμονή σας στις εγκαταστάσεις μας
 • Ανώτατο όριο 2 ατόμων στην αίθουσα αναμονής και 2 ατόμων στις αίθουσες που θα δίνονται οι βαθμοί. Παρακαλούμε πολύ για την αποφυγή συγχρωτισμού στους εξωτερικούς μας χώρους κατά την αναμονή σας.
 • Αποφύγετε την προσέλευση στον χώρο μας σε περίπτωση αδιαθεσίας.

Θα χαρούμε να σας δούμε πάλι από κοντά και να οργανώσουμε το πρόγραμμα και για την επόμενη σχολική χρονιά. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι προεγγραφές για το σχολικό έτος 2021-2022 βρίσκονται σε εξέλιξη με μοναδικά προνόμια.

TOP